З 2 по 7 серпня в Будапешті (Венгрія) пройшов чемпіонат Європи з жиму лежачі. На цих змаганнях Україну представляли 4 атлети з Донецької області.

Перший день змагань – Фурсенко Регіна, вікова категорія дівчата, вагова категорія до 63 кг стала ЧЕМПІОНКОЮ ЄВРОПИ з результатом 80 кг. Спортсменка з міста Дружківка тренується під керівництвом Фідоренка Сергія.
Другий день змагань – вагова категорії до 76 кг, вікова категорія юніорки, СРІБНОЮ призеркою стала Борщевська Альона з результатом 112.5 кг. Атлетка представляє місто Дружківка тренується під керівництво Фідоренка Сергія.
Третій день змагань – ЧЕМПІОН ЄВРОПИ СЕРЕД ЧОЛОВІКІВ у ваговій категорії до 93 кг став Мусієнко Костянтин, з результатом 320 кг. Спортсмен представляє місто Дружківка під кіревництвом Федоренка Сергія.
У цей же змагальний день виступала у відкритій віковій категорії – Пініонж Катерина. Вона змагаласьу ваговій категорії до 69 кг. Катерина боролась до останнього підходу, впоралась з вагою 117, 5 кг та нажаль програла бронзову винагороду за власною вагою. Катерина тренується під керевництвом ЗТУ Ніколюкіна Степана. Вітаємо усіх спортсменів та їх тренерів з чудовим виступом на змаганнях!!!

Від fpdo_admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *