У мальовничому місті Львів з 25 по 28 червня відбувся Відкритий чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу з жиму лежачи серед ветеранів.
Навіть у такий скрутний час, ми змогли згуртуватися та провести змагання. Хочемо окремо виказати вдячність спортивному клубу «Олімп», його власнику Рекші Володимиру та усьому персоналу – який допомагав провести цей захід. Федерація виказує велику подяку обласному управлінню фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації за вашу роботу, за те що ви завжди поряд та готові допомагати у вирішенні найскладніших питань. На змаганнях були представлені спортсмени з наших міст, а саме Краматорськ та Дружківка. Гостем змагань було місто Трускавець. Всі спортсмени викладались на повну, було багато яскравих та пам’ятних моментів, результати спортсменів, як завжди, на вищому рівні.
Як у мирний час, так і під час війни ветерани спонукають нас займатися спортом, не забувати улюблену справу, показувати нові результати та поновляти їх, рухатися тільки вперед та кожного разу доводити, що наша країна непереможна!

Від bychkovasport

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *