5 золотих🥇 нагород, 2 срібні🥈 та 1 місце🏆 у командному заліку! Такий здобуток збірної Донецкої області на початку другого дня чемпіонату Європи з пауерліфтингу, який проходить цими днями у Чехії. Такими результатами нас сьогодні порадували наші юнаки.
У ваговій категорії до 53 кг срібну нагороду здобув Галаган Олексій з Бахмута, з результатом 395 кг у сумі триборства. Тренери: О.Р. Петренко, С.К. Любченко, місто Бахмут, КДЮСШ 1
Чемпіоном Європи у ваговій категорії до 59 кг став Андрєєв Едуард з міста Краматорськ. Вихованець Альони та Олексія Бичкових підкорив результат 430 кг, тренується в ОДЮСШ для дітей, місто Краматорськ.
Срібним призером у цій же ваговій категорії став Сіваков Дмитро з Дружківки. 585 кг в активі вихованця Сергія Федоренко, ДЮСШ Дружківської міської ради
Ще один дружківчанин Кучма Ілля піднявся на найвищу сходинку п‘єдесталу у ваговій категорії до 93 кг. 737,5 кг зібрав атлет за сумою трьох вправ. Тренер С.В. Федоренко.
У категорії до 105 кг тріумфував представник мст. Мангуш, ДЮСШ Колос Заєць Анатолій. Підопічний Віталія Папазова зафіксував результат 710 кг.
І у ваговій категорії до 120 кг золотою нагородою відзначився ще один вихованець В.І. Папазова Лісенко Олексій. 730 кг в активі представника Мангуша.
У надважкій ваговій категорії на першу сходинку п‘єдесталу піднявся Вовчок Дмитро з Краматорська, представник ДЮСШ 1 Краматорської міської ради. Тренер чемпіона Д.О. Ковальов.
Вітаємо спортсменів та тренерів і бажаємо надалі крокувати переможною ходою на міжнародних помостах!

Від fpdo_admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *